Բաժիններ՝

Արագ աղանդեր. պաղպաղակով տիրամիսու

Բաղադրիչներ

1. Բիսկվիթ – 1 հատ
2. Պաղպաղակ – 450 գ
3. Ռոմ – 1-2 ճ/գ
4. Մասկարպոնե պանիր – 250 գ
5. Կակաոյի փոշի – 4 ճ/գ
6. Սուրճ – 80 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Մասկարպոնե պանիրը հարել պաղպաղակի հետ:

Կարդացեք նաև

2. Ստացված զանգվածի կեսը խառնել 2 ճ/գ կակաոյի հետ:

3. Բիսկվիթից բաժակով օղակներ կտրել:

4. Ձուրաքանչուր օղակը թաթախել սուրճի մեջ:

5. Բաժակի հատակին դնել բիսկվիթի մեկ շերտ, այնուհետև լցնել 1.5 ճ/գ սպիտակ կրեմ, վրան՝ 1.5 ճ/գ շագանակագույն կրեմ: Եվս մեկ անգամ կրկնել շերտերը: 3-4 ժամ դնել սառնարանը, մատուցելիս զարդարել կակաոյի փոշիով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս