Բաժիններ՝

Ռոստովյան տորթ՝ ամենամտերիմների համար

Բաղադրիչներ

1. Կարագ – 200 գր
2. Շաքարավազ – 1.5-2 բաժակ
3. Թթվասեր – 500 գ
4. Ալյուր – 2 բաժակ
5. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
6. Վանիլին -1 գ
7. Քերած շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարագը և շաքարավազը հարել:

Կարդացեք նաև

2. Ավելացնել թթվասերը և հարել, մինչև շաքարավազը լուծվի:

3. Ստացված զանգվածը բաժանել երկու մասի:

4. Մեկին վանիլին ավելացնել, որպեսզի ստացվի կրեմը:

5. Երկրորդ մասին ավելացնել ալյուր և փխրեցուցիչ, որպեսզի ստացվի փափուկ խմոր:

6. Խմորը թխել 40 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

7. Տորթի կորժերի սառելուն պես տարածել կրեմը, զարդարել տորթը քերած շոկոլադով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս