Բաժիններ՝

Թարմացնող աղցան կաղամբով և շատ օրիգինալ բաղադրիչով

Բաղադրիչներ

1. Երիտասարդ կաղամբ – կես գլուխ
2. Ռուկոլա – 70 գ
3. Չորահաց
4. Թունա ձուկ – 1 բանկա
5. Աղ և սև պղպեղ
6. Թթվասեր – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաղամբը բարակ կտրատել, լցնել ամանի մեջ:

Կարդացեք նաև

2. Ռուկուլան (կարելի է փոխարինել մաղադանոսով կամ սամիթով), մանր կտրատել և ավելացնել կաղամբին:

3. Լցնել չորահացերը:

4. Այնուհետև ավելացնել թունա ձուկը՝ նախապես պատառաքաղով տրորելուց հետո:

5. Համեմել աղով, համեմունքներով, լցնել թթվասերը, լավ խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս