Բաղադրատոմս, որից հետո կսիրեք բրինձ պատրաստել
Բաղադրիչներ
1. Կանաչ թեյ – 2 թ/գ կամ 2 փաթեթիկ
2. Սպիտակ բրինձ – 1/2 բաժակ
3. Ջուր – 1 բաժակ
4. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
5. Բրնձի քացախ – 1 ճ/գ
6. Աղ – 1/4 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Կաթսայի մեջ խառնել բրինձը, ջուրը և թեյը: Եռացնել: Կրակն իջեցնել նվազագույնի, ծածկել կափարիչով և եփել 20 րոպե:
2. Այդ ընթացքում մեկ այլ կաթսայի մեջ ցածր կրակի վրա եփել շաքարավազը, քացախը և աղը:
3. Սոուսային զանգվածը խառնել բրնձին և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը