Բաժիններ՝

Բաղադրատոմս, որից հետո կսիրեք բրինձ պատրաստել

Բաղադրիչներ

1. Կանաչ թեյ – 2 թ/գ կամ 2 փաթեթիկ
2. Սպիտակ բրինձ – 1/2 բաժակ
3. Ջուր – 1 բաժակ
4. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
5. Բրնձի քացախ – 1 ճ/գ
6. Աղ – 1/4 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթսայի մեջ խառնել բրինձը, ջուրը և թեյը: Եռացնել: Կրակն իջեցնել նվազագույնի, ծածկել կափարիչով և եփել 20 րոպե:

Կարդացեք նաև

2. Այդ ընթացքում մեկ այլ կաթսայի մեջ ցածր կրակի վրա եփել շաքարավազը, քացախը և աղը:

3. Սոուսային զանգվածը խառնել բրնձին և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս