Բաժիններ՝

Տնական համեղ տորթ, որը կգնահատեն շոկոլադի սիրահարները

Բաղադրիչներ

Խմորի համար՝

1. Խտացրած կաթ – 1 բանկա
2. Ձու – 2 հատ
3. Կակաո – 3 ճ/գ
4. Ալյուր – 1 բաժակ
5. Սոդա – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

1. Բոլոր բաղադրիչները խառնել:

2. Խմորը բարակ շերտով լցնել կաղապարի մեջ:

3. Թխել 3-4 կորժ, յուրաքանչյուրը՝ 15 րոպե:

4. Սալորը աղալ և ավելացնել մեկ բաժակ շաքարավազին և կես լիտր թթվասերին:

5. Մեկ բաժակ ընկույզը կտրատել և խառնել թթվասերային կրեմին:

6. Պատրաստել ջնարակը՝ հալեցնելով 100 գ շոկոլադը և ավելացնելով 150 գ սերուցք և կակաո:

7. Տորթի վրա տարածել սալորով կրեմը և պատել ջնարակով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս