Շքեղ շերտավոր աղցան՝ սնկով և հավով
Բաղադրիչներ
1. Հավի միս – 200 գ
2. Մարինացված սունկ – 300 գ
3. Ձու – 4 հատ
4. Կարտոֆիլ – 2 հատ
5. Թթու վարունգ – 2 հատ
6. Գազար – 3 հատ
7. Մայոնեզ – 200 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Կարտոֆիլը և գազարը խաշել, խորանարդաձև կտրատել:
2. Խաշած ձուն խորանարդաձև կտրատել:
3. Հավի միսը խաշել, սառեցնել և մանր կտրատել:
4. Աղցանը հավաքել շերտերով՝ տվյալ հերթականությամբ՝ սունկ, մայոնեզի շերտ, գազար, մայոնեզ, թթու վարունգ, կրկին մայոնեզ, ձու, մայոնեզի շերտ, կարտոֆիլ, միս:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը