Բաժիններ՝

Սեզոնի լավագույն բաղադրատոմսը. թթու վարունգ

Բաղադրիչներ

1. Վարունգ – 1 կգ
2. Սխտոր – 1 ճ/գ
3. Հանքային ջուր (գազով) – 1 լ
4. Սամիթ – 1 փունջ
5. Աղ – 3-4 ճ
6. Հաղարջի տերևներ

Պատրաստման եղանակը

1. Վարունգները լվանալ և կտրել ծայրերը:

Կարդացեք նաև

2. Կաթսայի մեջ դնել սամիթը, հաղարջի տերևները և սխտորը:

3. Շարել վարունգները: Աղը լուծել հանքային ջրի մեջ, լցնել վարունգների վրա: Ավելացնել մնացած սամիթը:

4. Վարունգները մի քանի օր թողնել սառնարանում, ինչից հետո կարելի է մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս