Շոկոլադե աղանդեր՝ ամենազբաղված կանանց համար
Բաղադրիչներ
1. Թխվածքաբլիթներ – 100 գ
2. Կարագ – 75 գ
3. Կակաո – 2 ճ/գ
Կրեմի համար՝
1. Սերուցքային պանիր – 150 գ
2. Շաքարավազ – 50 գ
3. Ձու – 1 հատ
4. Լիմոնչելո – 1 ճ/գ
5. Շոկոլադ – 100 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Մանրացնել թխվածքաբլիթները, ավելացնել կակաոն և հալեցրած կարագը:
2. Լավ խառնել:
3. Ստացված զանգվածը լցնել կեքսի կաղապարների մեջ:
4. Կրեմը պատրաստելու համար պանիրը հարել ձվերի, շաքարավազի և լիմոնչելոյի հետ:
5. Կրեմը լցնել կեքսերի վրա և թխել 20-25 րոպե, 160 աստիճան ջեռոցում:
6. Մատուցելիս պատել շոկոլադե ջնարակով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը