Բաժիններ՝

Շարլոտկա՝ մուրաբայով. իդեալական տարբերակ ընտանեկան երեկոների համար

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 300 գ
2. Մուրաբա – 300 գ
3. Թթվասեր – 2 ճ/գ
4. Շաքարավազ – 100 գ
5. Ձու – 3 հատ
6. Քացախ – 1 թ/գ
7. Սոդա – 1 թ/գ
8. Դարչին – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից, ավելացնել շաքարավազ, և հարել:

Կարդացեք նաև

2. Զանգվածին ավելացնել դեղնուցները և կրկին հարել, այնուհետև աստիճանաբար լցնել ալյուրը և զգուշությամբ խառնել:

3. Ավելացնել քացախով հանգցրած սոդան, թթվասերը և դարչինը:

4. Խառնել:

5. Խմորին ավելացնել ցանկացած մուրաբա:

6. Լավ խառնել:

7. Խմորը լցնել կաղապարի մեջ, թխել 35-40 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս