
Մարինացված կաղամբ՝ ընդամենը 2 ժամում

Բաղադրիչներ
1. Սպիտակ կաղամբ – 1 հատ
2. Գազար – 2 հատ
3. Կարմիր սոխ – 2 հատ
4. Թարմ ճակնդեղ (գույնի համար) – 1 հատ
5. Շաքարավազ – 5 ճ/գ
6. Խնձորի քացախ – 7 ճ/գ
7. Բուսական յուղ – 10 ճ/գ
8. Աղ
Պատրասման եղանակը
1. Կաղամբը մանր կտրատել և ձեռքերով տրորել, համեմել աղով:
2. Գազարն ու ճակնդեղը քերել, ավելացնել կաղամբին, խառնել:
3. Ավելացնել շաքարավազը, քացախը և բուսայուղը:
4. Թողնել սենյակային ջերմաստիճանում մոտ 2 ժամ, ապա դնել սառնարանը:
5. Կարելի է մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը