Բաժիններ՝

Մարինացված կաղամբ՝ ընդամենը 2 ժամում

Բաղադրիչներ

1. Սպիտակ կաղամբ – 1 հատ

2. Գազար – 2 հատ

3. Կարմիր սոխ – 2 հատ

Կարդացեք նաև

4. Թարմ ճակնդեղ (գույնի համար) – 1 հատ

5. Շաքարավազ – 5 ճ/գ

6. Խնձորի քացախ – 7 ճ/գ

7. Բուսական յուղ – 10 ճ/գ

8. Աղ

Պատրասման եղանակը

1. Կաղամբը մանր կտրատել և ձեռքերով տրորել, համեմել աղով:

2. Գազարն ու ճակնդեղը քերել, ավելացնել կաղամբին, խառնել:

3. Ավելացնել շաքարավազը, քացախը և բուսայուղը:

4. Թողնել սենյակային ջերմաստիճանում մոտ 2 ժամ, ապա դնել սառնարանը:

5. Կարելի է մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս