Բաժիններ՝

Իդեալական սպիտակ ջնարակ՝ վանիլային տորթերի համար

Բաղադրիչներ

1. Ժելատին – 0.5 թ/գ
2. Ջուր – 3 ճ/գ
3. Կիտրոնաթթու
4. Շաքարավազ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ժելատինը խառնել ջրի հետ: Թողնել, որ ուռչի:

Կարդացեք նաև

2. Կաթսայի մեջ լցնել շաքարավազը, ավելացնել ջուր և կիտրոնաթթու: Հասցնել եռման և եփել 1 րոպե:

3. Վերցնել կրակից և ավելացնել ժելատինը: Հինգ րոպե հարել:

4. Պետք է ստացվի ձյան նման սպիտակ ջնարակ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյան

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս