Բաժիններ՝

Հարած մեղր. այսպիսի կրեմ դեռ չեք համտեսել

Բաղադրիչներ

1. Հեղուկ մեղր – 180 մլ
2. Դարչին

Պատրաստման եղանակը

1. Մեղրը սառեցնել սառնարանում:

Կարդացեք նաև

2. Այնուհետև մեղրը լցնել ամանի մեջ:

3. Հարել ամենասովորական հարիչով ամենացածր արագությամբ:

4. Երբ մեղրը սկսի խամրել, արագությունը կարելի է ավելացնել:

5. Ավելացնել դարչինը:

6. Հարել ևս 10 րոպե, և մեղրը կվերածվի իսկական կրեմի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս