Բաժիններ՝

Համեղ և օգտակար ընթրիք վեգանների համար. սիսեռով ռագու

Բաղադրիչներ

1. Պահածոյացված սիսեռ – 400 գ
2. Դդմիկ – 1 հատ
3. Գազար – 3 հատ
4. Լոլիկ – 400 գ
5. Սոխ – 1 հատ
6. Ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ
7. Սխտոր – 2 պճեղ
8. Քարրի – 1.5 թ/գ
9. Աղացած զիրա – 1.5 թ/գ
10. Բանջարեղենային արգանակ – 0.5 լ:
11. Աղ
12. Անանուխի տերևներ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանջարեղենը խորանարդաձև կտրատել:

Կարդացեք նաև

2. Սոխը մանրացնել, ավելացնել զիրա, քարրի, սխտոր, աղ, խառնել և դնել կրակին:

3. Ավելացնել լոլիկը, գազարը և սիսեռը, ավելացնել արգանակը և ջուրը (1 բաժակ), հասցնել եռման արագ կրակի վրա:

4. Կրակն իջեցնել, եփել ևս 10 րոպե:

5. Ավելացնել դդմիկը, շոգեխաշել, մինչև բանջարեղենը փափկի:

6. Վերցնել կրակից, ավելացնել անանուխի տերևները, խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս