Բաժիններ՝

Խնձորով մուս. աղանդեր, որը չի գիրացնի

Բաղադրիչներ

1. Խնձոր – 100 գ
2. Ջուր – 150 մլ
3. Ժելատին – 2 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խնձորների կեղևը հեռացնել, անցկացնել քերիչով: Կեղևի և միջուկի վրա եռացրած ջուր լցնել, թողնել 10 րոպե:

Կարդացեք նաև

2. Այնուհետև քամել կեղևների և միջուկի ջուրը, ավելացնել նախապես սառը ջրում թրջած ժելատինը և խառնել:

3. Խնձորի արգանակը խառնել խյուսի հետ և հարել: Լցնել կաղապարի մեջ, դնել սառնարանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս