Խնձորով մուս. աղանդեր, որը չի գիրացնի
Բաղադրիչներ
1. Խնձոր – 100 գ
2. Ջուր – 150 մլ
3. Ժելատին – 2 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Խնձորների կեղևը հեռացնել, անցկացնել քերիչով: Կեղևի և միջուկի վրա եռացրած ջուր լցնել, թողնել 10 րոպե:
2. Այնուհետև քամել կեղևների և միջուկի ջուրը, ավելացնել նախապես սառը ջրում թրջած ժելատինը և խառնել:
3. Խնձորի արգանակը խառնել խյուսի հետ և հարել: Լցնել կաղապարի մեջ, դնել սառնարանը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը