Բաժիններ՝

Թխվածքաբլիթներ իսկական գուրմանների համար

Բաղադրիչներ

1. Չամիչ կամ չոր լոռամիրգ – 60 գ
2. Նուշ – 220 գ
3. Պիստակ – 60 գ
4. Քունջութ – 1 ճ/գ
5. Ձվի սպիտակուցներ – 2 հատ
6. Շաքարավազ – 50 գ
7. Մեղր – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Մանրացրած նուշը, չամիչը կամ լոռամիրգը, տապակած և մանր կտրատած պիստակը, քունջութի սերմերը, շաքարը, մեղրը և սպիտակուցները լավ խառնել:

Կարդացեք նաև

2. Ստացված զանգվածից թխվածքաբլիթներ ձևավորել և շարել յուղաթղթով պատված տապակին:

3. Թխել 50 րոպե, 130 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս