Եթե չեք սիրում հնդկաձավար, փորձեք այս բաղադրատոմսը
Բաղադրիչներ
1. Հնդկաձավար – 100 գ
2. Շամպինիոն – 250 գ
3. Բուլղարական պղպեղ – 150 գ
4. Սոխ – 100 գ
5. Ձիթապտղի յուղ – 5 մլ
Պատրաստման եղանակը
1. Հնդկաձավարը խաշել:
2. Սունկը և պղպեղները խորանարդաձև կտրատել, տապակել չոր տապակի մեջ: Համեմել աղով և սև պղպեղով:
3. Սոխը տապակել բուսայուղով:
4. Բոլոր բաղադրիչներն ավելացնել հնդկաձավարին և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը