Բաժիններ՝

Եթե չեք սիրում հնդկաձավար, փորձեք այս բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Հնդկաձավար – 100 գ
2. Շամպինիոն – 250 գ
3. Բուլղարական պղպեղ – 150 գ
4. Սոխ – 100 գ
5. Ձիթապտղի յուղ – 5 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Հնդկաձավարը խաշել:

Կարդացեք նաև

2. Սունկը և պղպեղները խորանարդաձև կտրատել, տապակել չոր տապակի մեջ: Համեմել աղով և սև պղպեղով:

3. Սոխը տապակել բուսայուղով:

4. Բոլոր բաղադրիչներն ավելացնել հնդկաձավարին և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս