Բաժիններ՝

Մանդարինով և անսպասելի բաղադրիչով տոնական կոկտեյլ

Saperavi Cafe-ի համասեփականատեր Իրակլի Անդրիբավայի բաղադրատոմսը:

Բաղադրիչներ

1. Մանդարինի ֆրեշ – 100 մլ

2. Եգիպտացորենի էսենցիա – երկու կաթիլ

3. Պահածոյացված եգիպտացորեն – մեկ բուռ

4. Մանդարին – 1 հատ

5. Գազավորված ըմպելիք – 50 մլ

6. Սառույց

Պատրաստման եղանակը

1. Սառույցը լցնել բաժակի մեջ: Այնուհետև լցնել մանդարինի ֆրեշը, եգիպտացորենի էսենցիան: Ստացված զանգվածին ավելացնել մանդարինի կեղևի մեկ բարակ շերտ:

2. Լցնել գազավորված ըմպելիքը, զարդարել եգիպտացորենի հատիկներով և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս