Մանդարինով և անսպասելի բաղադրիչով տոնական կոկտեյլ
Saperavi Cafe-ի համասեփականատեր Իրակլի Անդրիբավայի բաղադրատոմսը:
Բաղադրիչներ
1. Մանդարինի ֆրեշ – 100 մլ
2. Եգիպտացորենի էսենցիա – երկու կաթիլ
3. Պահածոյացված եգիպտացորեն – մեկ բուռ
4. Մանդարին – 1 հատ
5. Գազավորված ըմպելիք – 50 մլ
6. Սառույց
Պատրաստման եղանակը
1. Սառույցը լցնել բաժակի մեջ: Այնուհետև լցնել մանդարինի ֆրեշը, եգիպտացորենի էսենցիան: Ստացված զանգվածին ավելացնել մանդարինի կեղևի մեկ բարակ շերտ:
2. Լցնել գազավորված ըմպելիքը, զարդարել եգիպտացորենի հատիկներով և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը