Բաժիններ՝

Լցոնված նուրբ ձուկ՝ պատրաստված ջեռոցում

Բաղադրիչներ

1. Սկումբրիա – 300 գ
2. Մեծ սոխ – 1 հատ
3. Խոշոր գազար – 1 հատ
4. Մեծ լոլիկ – 1 հատ
5. Կիտրոն – 1/2 հատ
6. Աղ, համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

1. Գազարը քերել, լոլիկը մանրացնել, սոխը կտրատել կիսալուսնաձև: Խառնել բանջարեղենը:

2. Ձուկը ներսից և դրսից ցողել կիտրոնահյութով: 20 րոպե թողնել:

3. Բանջարեղենի կեսով լցոնել ձուկը, մյուս կեսը լցնել տապակին և վրան դնել ձուկը:

4. Եփել 180-200 աստիճան ջեռոցում: Մատուցել բանջարեղենի հետ միասին:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս