Լցոնված նուրբ ձուկ՝ պատրաստված ջեռոցում
Բաղադրիչներ
1. Սկումբրիա – 300 գ
2. Մեծ սոխ – 1 հատ
3. Խոշոր գազար – 1 հատ
4. Մեծ լոլիկ – 1 հատ
5. Կիտրոն – 1/2 հատ
6. Աղ, համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը
1. Գազարը քերել, լոլիկը մանրացնել, սոխը կտրատել կիսալուսնաձև: Խառնել բանջարեղենը:
2. Ձուկը ներսից և դրսից ցողել կիտրոնահյութով: 20 րոպե թողնել:
3. Բանջարեղենի կեսով լցոնել ձուկը, մյուս կեսը լցնել տապակին և վրան դնել ձուկը:
4. Եփել 180-200 աստիճան ջեռոցում: Մատուցել բանջարեղենի հետ միասին:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը