Բաժիններ՝

Ամանորյա մենյու. ամենաօրիգինալ կոկտեյլը

Malory կոկտեյլ՝ Madame Wong ռեստորանի շեֆ-բարմեն Դենիս Կիմի բաղադրատոմսով:

Բաղադրիչներ

1. Փրփրուն գինի – 100 մլ
2. Ջին – 50 մլ
3. Թարմ քամած գրեյպֆրուտի հյութ – 80 մլ
4. Շաքարի օշարակ – 10 մլ
5. Թարմ ազնվամորի կամ ցանկացած այլ թարմ հատապտուղ

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

1. Բաժակը սառեցնել՝ վրան սառույց դնելով:

2. Բոլոր բաղադրիչները խառնել այն բաժակի մեջ, որի մեջ մատուցվելու է կոկտեյլը:

3. Ջինին ավելացնել հյութը, օշարակը և փրփրուն գինին։ Մատուցել՝ զարդարելով թարմ հատապտուղներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս