Ամանորյա սագ. ինչպե՞ս պատրաստել

«Матрешка» ռեստորանի բրենդ-շեֆ Վլադ Պիսկոնուվի բաղադրատոմսը:

Բաղադրիչներ

1. Սագ – 1 հատ
2. Խնձոր (Անտոնովկա) – 1.5 կգ
3. Չաման – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

1. Սագը երկու օր պահել աղաջրում։ Խնձորները խորանարդաձև կտրատել։

2. Սագը հանել ջրից, չորացնել անձեռցիկներով և ներսից և դրսից պատել չամանով: Սագը լցոնել կտրատված խնձորներով: Ոտքերը կապել խոհարարական պարանով։

3. Սագը դնել տապակին՝ մեջքով վար։ Եփել 2.5-3 ժամ 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Տեսանյութեր

Լրահոս