Բաժիններ՝

Տաք շոկոլադի պատրաստման ամենահետաքրքիր բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Կակաոյի փոշի – 1.5 ճ/գ
2. Կաթ – 300 մլ
3. Չիլի պղպեղ – 2 գ
4. Դարչին – 1/4 թ/գ
5. Մեղր – 1 ճ/գ
6. Աղացած մշկընկույզ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթը լցնել փոքր կաթսայի մեջ և տաքացնել թույլ կրակի վրա, չեռացնել:

Կարդացեք նաև

2. Կակաոյի փոշին լցնել բաժակի մեջ, խառնել չիլիի, դարչինի և մշկընկույզի հետ։ Ավելացնել տաք ջուր, խառնել. պետք է ստացվի միասեռ զանգված:

3. Չիլի պղպեղն անցկացնել մանր քերիչով: Համեմունքների զանգվածը և մեկ պտղունց չիլին ավելացնել կաթին, լավ խառնել: Հասցնել եռման աստիճանի, ավելացնել շաքարավազ կամ 1 թ/գ մեղր։ Քամել և լցնել բաժակի մեջ։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս