Բաժիններ՝

Տորտիլաներ՝ պանրով

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 3 հատ
2. Տորտիլաներ – 50 գ
3. Պինդ պանիր – 50 գ
4. Մաղադանոս – 5 գ
5. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

1. Ձվերը հարել խորը թասի մեջ: Համեմել աղով և սև պղեղով:

2. Պանիրն անցկացնել մանր քերիչով: Կանաչին մանր կտրատել:

3. Չոր տապակի մեջ դնել տորտիլան, վրան լցնել ձվային զնագվածը, փակել կափարիչով և եփել 5 րոպե:

4. Եփվելուց հետո ձվի վրա քերած պանիր և կանաչի շաղ տալ:

5. Միջուկը ծածկել երկրորդ տորտիլայով և մի փոքր սեղմել, տապակել 2 րոպե:

6. Պատրաստի տորտիլան բաժանել 4 մասի, մատուցել տաք վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս