Բաժիններ՝

Նախաճաշ, որը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ընդամենը 2 րոպե

Բաղադրիչներ

1. Բրիոշ – 1 տոստ
2. Ռիկոտտա – 50 գ
3. Ծովի աղ
4. Մուրաբա

Պատրաստման եղանակը

1. Ռիկոտտան տրորել պատառաքաղով, ըստ ցանկության աղ ավելացնել:

Կարդացեք նաև

2. Բրիոշը տաքացնել տոստերով, չոր տապակի մեջ կամ ջեռոցում:

3. Բրիոշի վրա տարածել ռիկոտան, վրան մուրաբա լցնել և վայելել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս