Տաք կոկտեյլ՝ ամենացուրտ օրերի համար
Ոչ ալկոհոլային գլինտվեյն՝ ճաշարանների «Вай Мэ!» ցանցի կողմից:
Բաղադրիչներ
1. Բալի հյութ – 150 մլ
2. Նարինջ – 15 գ
3. Խնձոր – 15 գ
4. Մեղր – 15 գ
5. Դարչին – 1 փայտիկ
6. Անիսոն – 1 գ
7. Մեխակ – 1 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Մրգերը կտրատել, լցնել սոտեյնիկի մեջ, ավելացնել համեմունքները, մեղրը և նարնջի հյութը:
2. Դնել միջին կրակի վրա, չեռացնել: Լցնել բաժակները և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը