Բաժիններ՝

Տաք կոկտեյլ՝ ամենացուրտ օրերի համար

Ոչ ալկոհոլային գլինտվեյն՝ ճաշարանների «Вай Мэ!» ցանցի կողմից:

Բաղադրիչներ

1. Բալի հյութ – 150 մլ
2. Նարինջ – 15 գ
3. Խնձոր – 15 գ
4. Մեղր – 15 գ
5. Դարչին – 1 փայտիկ
6. Անիսոն – 1 գ
7. Մեխակ – 1 գ

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

1. Մրգերը կտրատել, լցնել սոտեյնիկի մեջ, ավելացնել համեմունքները, մեղրը և նարնջի հյութը:

2. Դնել միջին կրակի վրա, չեռացնել: Լցնել բաժակները և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս