
Եթե պատրաստվում եք տնային խնջույք կազմակերպել, պատրաստեք այս խորտիկը, և բոլորը հիացած կլինեն

Բաղադրիչներ
1. Ծովախեցգետին – 300 գ
2. Ալյուր – 3 ճ/գ
3. Սառցե ջուր – 80 գ
4. Ձու – 1 հատ
5. Ծովի աղ
6. Աղացած սև պղպեղ
7. Կոկոսի փաթիլներ – 60 գ
8. Բուսական յուղ – տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը
1. Խորը ամանի մեջ խառնել սառցե ջուրը, ալյուրը, աղը, պղպեղը և ձուն։
2. Խաշած ծովախեցգետինները թավալել ալյուրի, այնուհետև՝ կոկոսի փաթիլների մեջ:
3. Տապակի մեջ քիչ քանակությամբ բուսայուղ լցնել և տապակել ծովախեցգետինները: Մատուցել սիրելի սոուսի հետ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը