Բաժիններ՝

Խնձորով և դարչինով բուլկիներ

Բաղադրիչներ

1. Շերտավոր խմոր
2. Խնձոր – 2-3 հատ
3. Ձու – 1 հատ
4. Շաքարավազ – 1-2 ճ/գ
5. Դարչին – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Տապակը պատել յուղաթղթով, ինչի վրա ձևավորել բուլկիները:

Կարդացեք նաև

2. Խմորից խորանարդիկներ կտրատել և կենտրոնում շարել մի քանի շերտ խնձոր:

3. Խմորը փաթեթի նման ծածկել, վրան շաքարավազ և դարչին շաղ տալ:

4. Թխել 20 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս