Բաժիններ՝

Տաք աղցան, որը պաշտում են իտալուհիները

Պաստայով և ավոկադոյով աղցան պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

1. Պաստա ֆուզիլի
2. Ավոկադո
3. Մաղադանոս
4. Պարմեզան պանիր
5. Լոլիկի չոր
6. Բալզամիկ քացախ

Պատրաստման եղանակը

1. Պաստան եփել, ինչպես նշված է փաթեթավորման վրա:

Կարդացեք նաև

2. Ավոկադոն կտրատել, ավելացնել եփված պաստային:

3. Լցնել մանր կտրատված մաղադանոսը և քերած պարմեզանը:

4. Աղցանը զարդարել լոլիկի չրերով, լցնել բալզամիկ քացախը, խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս