Տաք աղցան, որը պաշտում են իտալուհիները
Պաստայով և ավոկադոյով աղցան պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝
1. Պաստա ֆուզիլի
2. Ավոկադո
3. Մաղադանոս
4. Պարմեզան պանիր
5. Լոլիկի չոր
6. Բալզամիկ քացախ
Պատրաստման եղանակը
1. Պաստան եփել, ինչպես նշված է փաթեթավորման վրա:
2. Ավոկադոն կտրատել, ավելացնել եփված պաստային:
3. Լցնել մանր կտրատված մաղադանոսը և քերած պարմեզանը:
4. Աղցանը զարդարել լոլիկի չրերով, լցնել բալզամիկ քացախը, խառնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը