Բաժիններ՝

Միսը՝ քունջութով և մեղրով

Բաղադրիչներ

1. Խոզի փափկամիս – 500 գ

2. Մեղր – 2 ճ/գ

3. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ

4. Քունջութ – 30-50 գ

5. Բուսայուղ – 1-2 ճ/գ

5. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Միսը շերտատել:

2. Լցնել խորը թասի մեջ, ավելացնել աղ, պղպեղ, կիտրոնի հյութ, հալեցրած մեղր և լավ խառնել: Թողնել 1 ժամ:

3. Տապակել քունջութը չոր տապակի մեջ, մինչև ոսկեգունելը:

4. Առանձին տապակի մեջ լցնել միսը մարինադի հետ մասին և շոգեխաշել, մինչև վարդագունելը: Այնուհետև հեռացնել մարինադը:

5. Մսին մի փոքր բուսայուղ ավելացնել և տապակել մոտ 20-25 րոպե: Տապակելու վերջին 5 րոպեի ընթացքում ավելացնել քունջութը: Մատուցել տաք վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս