Հոլիվուդյան նախաճաշ:
Ստացված ֆարշը լցնել թասի մեջ: Հավի ազդրերից հեռացնել կաշին, միսն առանձնացնել ոսկորից: Մաքուր ազդրամիսը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել ֆարշին: Ավելացնել նաև համեմունքները, դնել մի կողմ:
Կաթը բացել ջրով (70% կաթ, 30% ջուր հարաբերակցությամբ), ավելացնել վարսակի փաթիլները և եփել 7 րոպե։ Այնուհետև ավելացնել աղը, շաքարավազը և կարագը:
Հարել տաք կարագը, շաքարավազը և ձուն: Զանգվածին ավելացնել մաղած ալյուրը և փխրեցուցիչը, ստանալ թանձր թթվասերի խտության խմոր:
Մանրացրած սոխը և սխտորը տապակել, ավելացնել սունկը, տոմատի մածուկը, կոճապղպեղը և կիտրոնի քերած կեղևը:
Բանջարեղենը լվանալ և մաքրել: Գազարը կտրատել շերտերով, սոխը՝ խոշոր խորանարդերի, մանր կտրատել սխտորն ու կոճապղպեղը։ Կաթսայի մեջ ձիթայուղով տապակել բանջարեղենը:
Մեծ տապակը տաքացնել, սմբուկը և 1 պճեղ մանր կտրատած սխտորը տապակել 3-5 րոպե։ Ավելացնել մանր կտրատած սունկը, տապակել ևս 2 րոպե։ Տեղափոխել առանձին ամանի մեջ։
Պատրաստել սոուսը՝ խառնելով մանանեխը, քացախը, սոյայի սոուսը, այնուհետև լցնել ձիթայուղը և հարել: Համեմել աղով և սև պղպեղով:
Ի՞նչ պատրաստել ձվից. անսպասելի լուծում ընթրիքի համար:
Աղցան, որը պետք է պատրաստել Վալենտինի օրը:
Բրինձը, ծովախեցգետինը, ֆետա պանիրը և նուշը խառնել: Համեմել աղով և սև պղպեղով, ցողել կիտրոնի հյութով:
Յուրաքանչյուրը առանձին֊առանձին բովել տապակի մեջ, մարմանդ կրակով, հաճախ խառնելով։
Ձվի դեղնուցը և մանանեխը լցնել մեծ ամանի մեջ, համեմել աղով և սև պղպեղով, խառնել: Լցնել բուսայուղը, կրկին խառնել: Պետք է ստացվի թանձր սոուս:
Առանձին թասի մեջ խառնել պիստակի խյուսը, ձվի դեղնուցը, կաթը, բուսայուղը, ներկանյութը (կանաչ): Հարել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Ավելացնել հարած սպիտակուցը, խառնել:
Ջնարակի համար խառնել կակաոն և շաքարի փոշին: Ավելացնել եռացրած ջուր և խառնել: Տորթը պատել ջնարակով:
Ջուրը, ձիթապտղի յուղը, գետնատանձի օշարակ, խմորիչը, վանիլինն ու աղը խորը ամանի մեջ մանրակրկիտ խառնել:
Twig բարի բարմեն Իլյա Բարիշնիկովի հեղինակային՝ Pink cloud կոկտեյլը:
«Черетто Море» ռեստորանի շեֆ-խոհարար Վլադիմիր Սիդորովի բաղադրատոմսը:
Բելիգական վաֆլիների պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը:
Մարգարինը հալեցնել: Խմորին ավելացնել կաթնաշոռ, մարգարին, ձու, աղ, աղացած պնդուկ, քերած խնձոր: Լավ հունցել: Թողնել ևս 20 րոպե:
Ֆարշին ձու ավելացնել, լցնել նաև կաթը, փափուկ կարագը, համեմել աղով և պղպեղով: Լավ խառնել: Կարագի մի քանի խորանարդիկ տեղադրել ֆարշի մեջ, խառնել: Ֆարշը պետք է բավականին խոնավ լինի:
Առանձին տապակի մեջ լցնել միսը մարինադի հետ մասին և շոգեխաշել, մինչև վարդագունելը: Այնուհետև հեռացնել մարինադը:
Ընկղմվող բլենդերի օգնությամբ սոուսը դարձնել միասեռ: Դնել կրակին, եռացնել ևս 4 րոպե և լցնել ստերիլիզացված բանկաների մեջ: Բանկաները փակել, շրջել, փաթաթել կտորով և թողնել, որ սառչի:
Ավելացնել մնացած բաղադրիչները՝ մանանեխը, սխտորը, պանիրը, վուստերյան սոուսը, անչոուսը, կիտրոնի հյութը և ձիթայուղը:
Պատրաստել մարինադ: Ջրին ավելացնել աղ, շաքարավազ, եռացնել, վերջում ավելացնել քացախ:
3 ժամ անց յուղաթուղթը հեռացնել, դանակը թրջել և կտրատել՝ ձևավորելով խորանարդիկներ: Խորանարդիկները թավալել կոկոսի քերուկի մեջ: Մարշմելոուն պատրաստ է:
Եթե պատրաստվում եք տնային խնջույք կազմակերպել, պատրաստեք այս խորտիկը, և բոլորը հիացած կլինեն:
Խնձորով և դարչինով բուլկիներ:
Կարևոր է ոչ միայն ուտեստի համը, այլ նաև տեսքը: Երբեմն վատ մատուցված ուտեստը կարող է փակել ախորժակը:
Նախաճաշ, որը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ընդամենը 2 րոպե: