Ամառային լավագույն նախաճաշը:
Թասը դնել կրակի վրա և ժամանակ առ ժամանակ խառնել: Սկզբում շաքարավազն ամբողջությամբ կհալչի, և զանգվածը կդառնա միասեռ:
3. Այնուհետև զանգվածը կսկսի ինտենսիվ եռալ:
Պատրաստել օշարակ. թասի մեջ լցնել 100 գ շաքարավազ, լցնել ջուրը, ավելացնել դարչինը և կիտրոնի կեղևը: Հասցնել եռման, հեռացնել դարչինը և կիտրոնի կեղևը, եռացնել այնքան, մինչև օշարակը պնդանա: Վերցնել կրակից և թողնել, որ մի փոքր սառչի:
Բոլոր բաղադրիչները պետք է լինեն սենյակային ջերմաստիճանի: Մեծ թասի մեջ մաղել ալյուրը, կակաոն, սոդան, փխրեցուցիչը և աղը: Մեկ այլ թասի մեջ լցնել մածունը, բուսայուղը, ձուն, վանիլինը և ավելացնել շաքարավազը: Խառնել գդալով (չհարել):
Մարտինիի համար նախատեսված բաժակը սառեցնել՝ մի քանի րոպե դնելով սառցախցիկում:
Ելակի կեսը վերածել խյուսի, մնացածը խոշոր կտրատել, վրան լիկյոր լցնել:
Elle.ru-ն ներկայացնում է համեղ և առողջարար առավոտյան նախաճաշի բաղադրատոմսեր՝ որպես ավանդական ուտեստների այլընտրանք։
Առանձին ամանների մեջ խառնել աղցանի և սոուսի բաղադրիչները, միացնել խառնել, մատուցել։
Լավագույն պիրոգը ամառային երերկույթների համար:
Ամենահամեղ բուտերբրոդը, որը լավագույն տարբերակն է աշխատանքային ընդմիջումների համար:
Ամենաօգտակար ուտեստներից մեկը, որը կարող է մի քանի օրում բարելավել նյութափոխանակությունը և օրգանիզմից հեռացնել ավելորդ հեղուկը, կտավատի սերմի շիլան է։
Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան, 23 սմ տրամագծով կաղապարը մի փոքր յուղապատել:
Խմորից երշիկ ձևավորել մոտ 3-4 սմ տրամագծով, փաթաթել սննդային թաղանթով և 30 րոպեով դնել սառցախցիկը:
Բլենդերի օգնությամբ 1-2 րոպե հարել ձվերը, մինչև փրփուրի առաջանալը:
Խմորը տեղաբաշխել կեքսի համար նախատեսված թղթե կաղապարների մեջ (ստացվում է 12-14 կեքս) և թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե:
Փափուկ կարագը տրորել շաքարավազի հետ: Ստացված զանգվածին ավելացնել ձուն և հարել այնքան, մինչև միասեռ դառնա:
Ալյուրը խառնել փխրեցուցչի հետ, մաղել, աստիճանաբար ավելացնել ձվային զանգվածին և լավ խառնել:
Գուրմանների մեծ մասը նախընտրում է ասիական ուտեստներ, իսկ շատերի գլխավոր ֆավորիտը ինդոնեզական խոհանոցն է։
Ընթրիք, որը դուր կգա նրանց, ովքեր հետևում են իրենց կազմվածքին:
Շատերն են երազում գեղեցիկ կազմվածքի մասին։ Բայց ի՞նչ անել, եթե բավարար կամքի ուժ չկա մարզասրահ կանոնավոր այցելությունների և դիետայի համար:
Արագ պատրաստվող և առողջարար նախաճաշ:
Կտավատի ալյուրի վրա տաք ջուր լցնել, թողնել 5-10 րոպե և շիլան պատրաստ է:
Մեծ կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը: Ավելացնել ալյուրը և համեմունքները: Դանդաղ լցնել կաթը: Եփել՝ անընդհատ խառնելով, մինչև խառնուրդը խտանա։ Վերցնել կրակից և ավելացնել չեդեր պանիրը, խառնել:
Օշարակ պատրաստել: Շաքարավազը լցնել ջրի մեջ և հասցնել եռման:
Պատրաստել մարինադը: Զաֆրանը թրջել տաք ջրի մեջ։ Ռոզմարինի տերևները տրորել սխտորի և աղի հետ։ Ավելացնել զաֆրանը, պապրիկան և ձեթը, լավ խառնել։
Բանանը մաքրել, կտրատել և դնել սառցախցիկը: Լավ սառելուց հետո հանել և սերուցքի ու վանիլինի հետ հարել բլենդերով:
Կաղապարը յուղապատել, ալյուր շաղ տալ: Խմորը լցնել մեջը, հարթեցնել և թխել նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե:
Հարելու համար նախատեսված բարձր տարայի մեջ լցնել տաք ջուր, ավելացնել շաքարավազ և սուրճ:
Ընկույզը մանր կտրատել, ավելացնել աղցանին: Համեմել աղով, ձիթայուղ լցնել: Խառնել և մատուցել:
Կանելեի համար նախատեսված կաղապարները պատել մնացած կարագով, պատերին և հատակին շաղ տալ մնացած շաքարավազը և լցնել խմորը: