Բաժիններ՝

Շատ համեղ սև պաղպաղակ

Բաղադրիչներ

1. Կաթ – 250 մլ

2. Սերուցք – 250 մլ

3. Ձվի դեղնուց – 4 հատ

4. Շաքարավազ – 10 գ

5. Սև քունջութի մածուկ – 4 ճ/գ

6. Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթը և սերուցքի կեսը եռացնել 1 րոպե:

2. Դեղնուցները տրորել շաքարավազի հետ: Ավելացնել մի փոքր օսլա և հարել: Բարակ շիթով ավելացնել տաք կաթը: Զանգվածը դնել կրակի վրա և տաքացնել մինչև պնդանալը (չեռացնել): Վերցնել կրակից: Ավելացնել քունջութի մածուկը և խառնել:

3. Սերուցքի երկրորդ կեսը լավ հարել, ավելացնել կաթնային կրեմին և զգուշությամբ խառնել, մինչև միասեռ զանգված դառնալը:

4. Ուղարկել սառցախցիկը 7-8 ժամ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս