Բաժիններ՝

Բանջարեղենի հետ պահածոյացված լոբի

Բաղադրիչներ

1. Լոբի – 0.5 կգ

2. Լոլիկ – 0.5 կգ

3. Բուլղարական պղպեղ – 0.5 կգ

4. Կծու պղպեղ – 1 հատ

5. Գազար – 2 հատ

6. Սոխ – 2 հատ

7. Բուսայուղ – 300 մլ

8. Քացախ – 80 մլ

9. Աղ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Լոբին լավ լվանալ, վրան սառը ջուր լցնել, թողնել 4 ժամ: Հետո եփել մոտ 5 րոպե, ջուրը թափել:

2. Բանջարեղենը մաքրել, լվանալ, անցկացնել մսաղացով: Աղ ցանել:

3. Դնել կրակի վրա:

4. Ավելացնել բուսայուղ, հասցնել եռման և եփել 10-15 րոպե:

5. Ավելացնել լոբին, խառնել, ծածկել կափարիչով և եփել 15 րոպե:

6. Վերջում ավելացնել քացախը:

7. Լցնել ստերիլ բանկաների մեջ, փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս