Բաժիններ՝

Ամռանը ֆրանսուհիներն ուտում են այս աղցանը

Բաղադրիչներ

1. Ռուկոլա – 1 փունջ
2. Հազարի թերթիկներ
3. Սաղմոն
4. Ավոկադո
5. Սոխ շալոտ
6. Ձու – 4 հատ
7. Սամիթ

Սոուսի համար՝
1. Ձիթապտղի յուղ
2. Մեղր
3. Խնձորի խացախ
4. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

1. Մեծ ամանի մեծ խառնել ռուկոլան, հազարի թերթիկները, սաղմոնի կտորները, ավոկադոն, սոխ շալոտը, խաշած ձվերը և մանր կտրատած սամիթը:

2. Սոուսը պատրաստելու համար խառնել անհրաժեշտ բոլոր բաղադրիչները, լցնել սոուսի վրա և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս