Բաժիններ՝

Ֆրանսիական աղցան, որն իդեալական է համադրվում սթեյքի հետ

Բաղադրիչներ

1. Եղերդակի (цикорий) տերև – 3 հատ
2. Խնձոր – 2 հատ
3. Ընկույզ – 10 հատ
4. Ընկույզի յուղ – 3 ճ/գ
5. Կիտրոնի կեղև – 1 թ/գ
6. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ
7. Աղ և սև պղպեղ
8. Ռոքֆոր – 110 գ
9. Ռուկոլայի տերևներ

Պատրաստման եղանակը

1. Եղերդակի տերևները կտրատել 3-4 մասի:

Կարդացեք նաև

2. Խնձորները բարակ շերտատել:

3. Աղցանամանի մեջ խառնել եղերդակի տերևները, խնձորը, ընկույզը։ Լցնել ընկույզի ձեթը և կիտրոնի հյութը։ Շաղ տալ կիտրոի կեղևը, համեմել աղով և պղպեղով։

4. Ավելացնել մանրացված ռոքֆորը, նրբորեն խառնել։ Զարդարել ռուկոլայի տերևներով։

5. Մատուցել տաք տավարի սթեյքի կամ հավի կրծքամիսի հետ։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս