Բաժիններ՝

Տոնական հյուրասիրություն. սնկով և պանրով զամբյուղիկներ

31Բաղադրիչներ

1. Խոզի միս

2. Մարինացված սունկ

3. Սխտոր

4. Պանիր

Պատրաստման եղանակը

1. Միսը կտրատել, ծեծել:

2. Ծեծած մսի վրա դնել պանրի մեկ շերտ, այնուհետև՝ կտրատված սունկը և սխտորի մի քանի կտոր:

3. Մսի ծայրերը հավաքել և ամրացնել փայտիկներով:

4. Յուրաքանչյուր զամբյուղիկը համեմել աղով և սև պղպեղով, փաթաթել փայլաթիթեղով:

5. Եփել 15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում, այնուհետև բացել փայլաթիթեղը և եփել ևս 10-15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս