Տոնական հյուրասիրություն. սնկով և պանրով զամբյուղիկներ
31Բաղադրիչներ
1. Խոզի միս
2. Մարինացված սունկ
3. Սխտոր
4. Պանիր
Պատրաստման եղանակը
1. Միսը կտրատել, ծեծել:
2. Ծեծած մսի վրա դնել պանրի մեկ շերտ, այնուհետև՝ կտրատված սունկը և սխտորի մի քանի կտոր:
3. Մսի ծայրերը հավաքել և ամրացնել փայտիկներով:
4. Յուրաքանչյուր զամբյուղիկը համեմել աղով և սև պղպեղով, փաթաթել փայլաթիթեղով:
5. Եփել 15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում, այնուհետև բացել փայլաթիթեղը և եփել ևս 10-15 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը