Բաժիններ՝

Համեղ պաշտետ՝ հավով և սնկով

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 2 հատ
2. Շամպինիոն – 6 հատ
3. Կաթ (1%) – 70 մլ
4. Պանիր – 50 գ
5. Սոխ – 150 գ
6. Սխտոր – 4 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Միսը լվանալ, եփել և սառեցնել: Սոխը և սունկը լվանալ, մանրացնել, տապակել բուսայուղով:

Կարդացեք նաև

2. Կրծքամիսը, սունկը և սոխը, պանիրը և սխտորը հարել բլենդերով:

3. Ավելացնել կաթը և համեմունքները, կրկին հարել: Պաշտետը երկու ժամ սառեցնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս