Բաժիններ՝

Եթե փնտրում եք իդեալական սոուս, ապա ճակնդեղի սոուսն այն է, ինչ ձեզ հարկավոր է

Բաղադրիչներ

1. Ճակնդեղ – 2 հատ

2. Սոխ – 1 հատ

3. Ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ

4. Սխտոր – 2 պճեղ

5. Բնական յոգուրտ – 150 մլ

6. Աղ ու պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոուսն ավելի փափուկ դարձնելու համար ճակնդեղը պետք է եփել ջեռոցում: Պատրաստի ճակնդեղը մաքրել և խորանարդաձև կտրատել:

2. Սոխը մանր կտրատել և տապակել, մինչև ոսկեգունի:

3. Բլենդերում հարել բոլոր բաղադրիչները: Սոուսը պատրաստ է: Այն հրաշալի համադրվում է պաստայի և մսային ուտեստների հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս