Բաժիններ՝

Կաթնաշոռասրճային մուս. համեղ և օգտակար՝ կազմվածքի համար

Բաղադրիչներ

1. Ցածր յուղայնությամբ կաթնաշոռ – 170 գ
2. Սուրճ – 80 մլ
3. Ժելատին – 5 գ
4. Քաղցրացուցիչ

Պատրաստման եղանակը

1. Սուրճ եփել, ավելացնել քաղցրացուցիչ: Տաք սուրճի մեջ լուծել ժելատինը:

Կարդացեք նաև

2. Ավելացնել կաթնաշոռը և հարել բլենդերով:

3. Դնել սառնարանը 2 ժամ և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս