Բաժիններ՝

Տոնական տրամադրություն. անուշաբույր թխվածք՝ կիտրոնով

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 150 գ
2. Շաքարավազ – 140 գ
3. Ձիթապտղի յուղ – 120 մլ
4. Կաթ – 120 մլ
5. Ձու – 1 հատ
6. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ
7. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
8. Մայրու ընկույզ – 50 գ
9. Մեկ կիտրոնի կեղև
10. Աղ – 1 պտղունց
11. Հազրեվարդ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կիտրոնի քերած կեղևը խառնել շաքարավազի և հազրեվարդի հետ: Թողնել 10 րոպե: Ավելացնել ձուն, ձիթապտղի յուղը և կաթը, կիտրոնի հյութը, խառնել: Ավելացնել փխրեցուցիչը և ալյուրը, կրկին խառնել:

Կարդացեք նաև

2. Ընկույզը տապակել կաթսայի մեջ աղով և ավելացնել խմորին:

3. Տապակի մեջ լցնել խմորը և թխել 40 րոպե, 180С ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս