Կաթնաշոռային սուֆլե՝ կակաոյով
Բաղադրիչներ
1. Անյուղ կաթնաշոռ – 300 գ
2. Անյուղ կաթ – 100 գ
3. Մեղր – 2 ճ/գ
4. Կակաո – 2 ճ/գ
5. Սառը ջուր – 1 բաժակ
6. Ժելատին – 20 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Ժելատինը լցնել սառը ջրի մեջ, թողնել 30 րոպե:
2. Այնուհետև ավելացնել կաթը, կակաոն և մեղրը:
3. Ժելատինը տաքացնել ցածր կրակի վրա, չեռացնել:
4. Այնուհետև ավելացնել կաթնաշոռը և խառնել:
5. Ստացված զանգվածը հարել բլենդերով, լցնել կաղապարների մեջ և թողնել առնվազն 2 ժամ: