Բաժիններ՝

Կաթնաշոռային սուֆլե՝ կակաոյով

Բաղադրիչներ

1. Անյուղ կաթնաշոռ – 300 գ
2. Անյուղ կաթ – 100 գ
3. Մեղր – 2 ճ/գ
4. Կակաո – 2 ճ/գ
5. Սառը ջուր – 1 բաժակ
6. Ժելատին – 20 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ժելատինը լցնել սառը ջրի մեջ, թողնել 30 րոպե:

2. Այնուհետև ավելացնել կաթը, կակաոն և մեղրը:

3. Ժելատինը տաքացնել ցածր կրակի վրա, չեռացնել:

4. Այնուհետև ավելացնել կաթնաշոռը և խառնել:

5. Ստացված զանգվածը հարել բլենդերով, լցնել կաղապարների մեջ և թողնել առնվազն 2 ժամ:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս