Բաժիններ՝

Խրթխրթան ուտեստ՝ լավաշով և բանջարեղենային միջուկով

Բաղադրիչներ՝

• լավաշ
• կաղամբ 350 գ
• գազար 1 հատ
• մարինացված վարունգ 100 գ
• կանաչ սոխ
• սամիթ
• մայոնեզ 2-3 ճ/գ
• աղ
• սև պղպեղ
• բուսական ձեթ

Պատրաստման եղանակը՝

Կաղամբը, գազարը, վարունգը քերել, կանաչին կտրատել, խառնել, ավելացնել մայոնեզն ու համեմունքը։ Լավաշը փռել, միջուկը տարածել լավաշի վրա, փաթաթել, կտրատել բաժինների։ Տապակել ձեթի մեջ երկու կողմից։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս