Բաժիններ՝

Անուշաբույր սոուս՝ հավի մարինացման համար

Բաղադրիչներ

1. Ձիթայուղ – 1/2 բաժակ
2. Կիտրոնի հյութ – 1/2 բաժակ
3. Մեղր – 1/2 բաժակ
4. Սխտոր – 1 պճեղ
5. Կարմիր պղպեղ
6. Քիմիոն – 2 թ/գ
7. Աղ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոուսի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները խառնել:

2. Հավի կտորները դնել խորը տարայի մեջ, վրան լցնել սոուսը, թողնել մեկ ժամ՝ մարինացվի:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս