Բաժիններ՝

Կիվիով սոուս՝ մսային ուտեստների համար

Բաղադրիչներ

1. Կիվի – 3 հատ

2. Կես կիտրոնի հյութ

3. Սոխ – 1 գլուխ

4. Շաքարավազ – 1/2 – 1 թ/գ կամ մեղր

5. Աղ, սև պղպեղ

6. Մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

1. Մանր կտրատված սոխը տապակել բուսայուղով:

2. Կիվին շերտատել:

3. Բլենդերով հարել սոխը, կիվին, կիտրոնի հյութը, շաքարավազը (կամ մեղրը), աղը և պղպեղը: Կարելի է անմիջապես մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս