Կիվիով սոուս՝ մսային ուտեստների համար
Բաղադրիչներ
1. Կիվի – 3 հատ
2. Կես կիտրոնի հյութ
3. Սոխ – 1 գլուխ
4. Շաքարավազ – 1/2 – 1 թ/գ կամ մեղր
5. Աղ, սև պղպեղ
6. Մաղադանոս
Պատրաստման եղանակը
1. Մանր կտրատված սոխը տապակել բուսայուղով:
2. Կիվին շերտատել:
3. Բլենդերով հարել սոխը, կիվին, կիտրոնի հյութը, շաքարավազը (կամ մեղրը), աղը և պղպեղը: Կարելի է անմիջապես մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը