Բաժիններ՝

Ավոկադոյով և հնդկահավի մսով սենդվիչ՝ հագեցնող ընթրիքի համար

Բաղադրիչներ

1. Հաց – 2 կտոր

2. Ավոկադո – 30 գ

3. Հազարի տերևներ – 10 գ

4. Հնդկահավի կրծքամիս – 50 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Հացի կարելի է նախապես տաքացնել տոստերում:

2. Սենդվիչը հավաքել շերտերով. հաց, հազարի տերևներ, շերտատած կամ խյուսի վերածած ավոկադո, հնդկահավի միս: Սենդվիչը ծածկել հացի երկրորդ կտորով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս