Բաժիններ՝

Գազարից պատրաստված պաղպաղակ

Բաղադրիչներ

1. Գազար – 1 կգ

2. Նարինջ – 2 հատ

3. Կիտրոն – 1 հատ

4. Շաքարավազ – 8 ճ/գ

5. Սերուցք (33%) – 0.5 լ

Պատրաստման եղանակը

1. Գազարի և ցիտրուսային մրգերի հյութը քամել, անցկացնել մաղով: Հյութին ավելացնել շաքարավազ և լուծել:

2. Սերուցքը հարել: Շարունակելով հարել սերուցքը՝ բարակ շիթով լցնել հյութը:

3. Պաղպաղակը 3 ժամ դնել սառցախցիկը: Այնուհետև հանել, կրկին հարել և ևս 1 ժամ դնել սառցախցիկը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս