
Գազարից պատրաստված պաղպաղակ

Բաղադրիչներ
1. Գազար – 1 կգ
2. Նարինջ – 2 հատ
3. Կիտրոն – 1 հատ
4. Շաքարավազ – 8 ճ/գ
5. Սերուցք (33%) – 0.5 լ
Պատրաստման եղանակը
1. Գազարի և ցիտրուսային մրգերի հյութը քամել, անցկացնել մաղով: Հյութին ավելացնել շաքարավազ և լուծել:
2. Սերուցքը հարել: Շարունակելով հարել սերուցքը՝ բարակ շիթով լցնել հյութը:
3. Պաղպաղակը 3 ժամ դնել սառցախցիկը: Այնուհետև հանել, կրկին հարել և ևս 1 ժամ դնել սառցախցիկը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը