Բաժիններ՝

Համեղ խորտիկ պիկնիկի համար

Բաղադրիչներ

1. Շերտավոր խմոր

2. Լոլիկ – 3 հատ

3. Ձվի սպիտակուց – 1 հատ

4. Պանիր – 5 կտոր

5. Ձիթայուղ – 3 ճ/գ

6. Համեմունքներ

7. Սխտորի փոշի

Պատրաստման եղանակը

1. Խմորը գրտնակել 1 սմ հաստության շերտի, եռանկյունիներ կտրատել:

2. Խմորների վրա պանրի կտորներ և շերտատած լոլիկ դնել:

3. Խառնել ձեթը, համեմունքները, սխտորի փոշին, պղպեղը և սպիտակուցը։ Ստացված սոուսով պատել սենդվիչի մակերեսը:

4. Թխել 7 րոպե, նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս