Բաժիններ՝

Չիփսեր, որոնք չեն վնասի օրգանիզմին

Բաղադրիչներ

1. Դդում – 1 հատ

2. Ձիթայուղ – 2 ճ/գ

3. Պարմեզան – 30 գ

4. Սխտորի փոշի – 1-2 թ/գ

5. Սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան:

2. Դդումը բարակ շերտատել:

3. Դդմի շերտերը, ձիթայուղը, պանիրը, սխտորի փոշին և սև պղպեղը խառնել:

4. Դդումները շարել տապակին և եփել 30 րոպե: Օգտակար չիփսը պատրաստ է:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս