Բաժիններ՝

Աշնանային լավագույն աղանդերը

Բաղադրիչներ

1. Գազար – 1/2 հատ

2. Կաթնաշոռ – 200 գ

3. Ձու – 3 հատ

4. Շաքարավազ – 0.5 բաժակ

5. Կարագ – 30 գ

6. Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

1.Գազարը խաշել, քերել և մի փոքր տապակել բուսայուղով: Գազարին ավելացնել կաթնաշոռը և ամբողջ զանգվածն անցկացնել մաղով:

2. Այնուհետև զանգվածին ավելացնել շաքարավազը, վանիլինը և ձվի դեղուցները: Սպիտակուցները լավ հարել և նույնպես ավելացնել զանգվածին:

3. Սուֆլեն լցնել կարագով պատված կաղապարների մեջ, թխել 15-20 րոպե, 170 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս