
Աշնանային լավագույն աղանդերը

Բաղադրիչներ
1. Գազար – 1/2 հատ
2. Կաթնաշոռ – 200 գ
3. Ձու – 3 հատ
4. Շաքարավազ – 0.5 բաժակ
5. Կարագ – 30 գ
6. Վանիլին
Պատրաստման եղանակը
1.Գազարը խաշել, քերել և մի փոքր տապակել բուսայուղով: Գազարին ավելացնել կաթնաշոռը և ամբողջ զանգվածն անցկացնել մաղով:
2. Այնուհետև զանգվածին ավելացնել շաքարավազը, վանիլինը և ձվի դեղուցները: Սպիտակուցները լավ հարել և նույնպես ավելացնել զանգվածին:
3. Սուֆլեն լցնել կարագով պատված կաղապարների մեջ, թխել 15-20 րոպե, 170 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը