Բաժիններ՝

Սունկը՝ պատրաստված վրացական բաղադրատոմսով

Սոկո կեցզե պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

1. Շամպինիոն – 600 գ

2.Կարագ – 80 գ

3. Սուլուգունի կամ մոցարելա – 100-150 գ

4. Պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Շամպինիոնի ոտքերը հեռացնել: Կեցու (կարմիր կավից կամ սև քարից պատրաստված թավայի վրա) կամ թխման ամանի մեջ դնել սնկի գլխարկները (միմյանց հնարավորինս մոտ) և կարագի կտորները (ամբողջի կեսը):

2. Մնացած կարագը կտրատել և մեկական հատ դնել յուրաքանչյուր սնկի մեջ, իսկ վրան քերած պանիր շաղ տալ:

3. Եփել 20-25 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս