Սունկը՝ պատրաստված վրացական բաղադրատոմսով
                                    Սոկո կեցզե պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝
1. Շամպինիոն – 600 գ

2.Կարագ – 80 գ

3. Սուլուգունի կամ մոցարելա – 100-150 գ

4. Պղպեղ

Պատրաստման եղանակը
1. Շամպինիոնի ոտքերը հեռացնել: Կեցու (կարմիր կավից կամ սև քարից պատրաստված թավայի վրա) կամ թխման ամանի մեջ դնել սնկի գլխարկները (միմյանց հնարավորինս մոտ) և կարագի կտորները (ամբողջի կեսը):
2. Մնացած կարագը կտրատել և մեկական հատ դնել յուրաքանչյուր սնկի մեջ, իսկ վրան քերած պանիր շաղ տալ:
3. Եփել 20-25 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
 
 
 
 
                                    
                        
                        
                        
                        
                        
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    