Բաժիններ՝

Շոկոլադե աղանդեր նրանց համար, որոնց բոլորովին չեն հետաքրքրում դիետաները

Բաղադրիչներ

1. Մուգ շոկոլադ – 115 գ

2. Կարագ – 115 գ

3. Ձու – 2 հատ

4. Շաքարավազ – 1/3 բաժակ

5. Ալյուր – 1/4 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Շոկոլադը հալեցնել ջրային գոլորշու վրա:

2. Ձուն հարել շաքարավազի հետ:

3. Շոկոլադին ավելացնել կարագը և հարել: Այնուհետև խառնել շոկոլադե և ձվային զանգվածները, հարել: Լցնել ալյուրը, կրկին խառնել:

4. Թխել 10-15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյան

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս