Տաք շոկոլադ, ինչպես սրճարանում
Բաղադրիչներ
1. Ջուր – 1/3 բաժակ
2. Մուշ շոկոլադ (70%) – 50 գ
3. Դարչինի փայտիկ – 1 հատ
4. Կաթ – 1 բաժակ
5. Հարած սերուցք – 3 ճ/գ
6. Կակաո
7. Նանրջի կեղև
8. Քերած շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը
1. Ջուրը, շոկոլադը և դարչինը լցնել կաթսայի մեջ և տաքացնել։ Ավելացնել կաթը և հասցնել եռման աստիճանի։
2. Մատուցել սերուցքով, կակաոյի փոշիով, քերած շոկոլադով և դարչինի ձողիկով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը